Välkommen till min blogg!

Kul att just du har hittat hit!
Jag hoppas att du kan finna glädje i det jag kommer att skriva. Att blogga är för mig helt nytt och jag vet ännu inte hur man fixar till bloggen så den blir bra. Jag kommer i alla fall att skriva mycket om min trädgård och vilka projekt som kommer att planeras- och förhoppningsvis göras. Lite om min viktresa ska jag också försöka mig på. Håll till godo!
Åsa

Trädgården i Holkhult

Trädgården i Holkhult

lördag 31 maj 2014

Det är fint nu!

Trots att inte det blommar för fullt i trädgården är den väldigt fin just nu.
Jag undrar ibland hur jag har lyckats att få ihop alla bra bladkombinationer. Det är inte direkt någon tanke bakom, ibland men definitivt inte alltid.
Det saknas dock en del i vissa land. Jag får se om jag delar till hösten eller bara låter det vara som det är så länge.
Jag måste fundera på hur jag ska göra framgent om det blir upphöjda bäddar eller viss hjälp utifrån att rensa.


 Jag kunde inte låta bli att fotografera denna tremastarblomma, har säkert 100 foton bara på denna vita sort. Det är en av mina favoriter trots att den blir ful vid regn. Jag grävde upp den när mormor flyttade från sitt hus. Morfar hade mycket fint men det visste jag inte förrän jag blev riktigt intresserad men då var det försent, huset sålt och trädgården borttagen.Jag är en väldigt dålig fotograf men jag försöker i alla fall. Att ta översiktsbilder tycker jag är svårt, vet aldrig vilken inställning man ska ha på kameran. Detta är det land som saknar plantor. Vi kallar det 'Röda landet'.
 Mina allium blommar och de ska bli fler! Jag ska beställa från Holland snart, frågan är vem som ska hjälpa mig gräva ner dem i regnet till hösten ;)


Må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar